Trei femei inalte de Edward Albee

0
656

Pe 15 decembrie se va relua la unteatru piesa Trei femei înalte, semnată de cunoscutul dramaturg american Edward Albee, celebru în special pentru fulminantul succes al piesei Cui i-e frică de Virginia Woolf, dar și pentru adaptările pentru scenă ale romanelor ca Lolita și Breakfast at Tiffany's.

Trei femei înalte tratează relația dintre o mamă și fiul ei homosexual – care apare ca personaj menționat, Edward Albee făcând din piesă o lucrare semi-biografică. Având la rândul său părinți foarte conservatori, Albee recunoaște ca Trei femei înalte a facilitat exorcizarea propriilor demoni cu care s-a luptat în copilărie și tinerețe.

Trei personaje feminine de vârste diferite – 26, 52 și 90 de ani – ce reprezintă de fapt acelasi protagonist la varste diferite, ne introduc cu incisivitate într-o viață colorată, plină deopotrivă de satisfacții, regrete și greșeli. 

Prețul unui bilet este de 15 lei. Se pot face rezervări la adresa aceasta.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentMay – trailer
Următorul articolBazar cu Lucruri Gratis, editia a doua la Bucuresti
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here