Traseul Cultural “Cu bastonul prin București”


Cand: 27 Jul - 08 Sep 2013
0
626

Cu bastonul prin București este un proiect cultural dezvoltat de Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate (ARCEN) care îți oferă o modalitate diferită de a cunoaște Bucureștiul.

Parcurgând pas cu pas traseul cultural din capitală vei descoperi o parte importantă a istoriei orașului. Organizatorii au pregătit pentru acestă ediție povești interesante despre viața privată a familiei regale, despre grădinile și teatrele de vară, fostele hoteluri, berării și cofetăriile capitalei interbelice și despre primari celebri ai Bucureștiului care au contribuit la dezvoltarea acestuia.

Traseul are loc pe o distanță de 2 km și cuprinde: Calea Victoriei – str. Constantin Mille – str. Ion Brezoianu – str. Ion Zalomit – str. Ion Campineanu – str. Benjamin Franklin – str. Nicolae Golescu – Bulevardul Magheru.

Proiectul Cu bastonul prin București se va desfășura până pe 8 septembrie în fiecare sâmbătă de la ora 11:00 și în fiecare duminică de la ora 18:00. Punctul de plecare este Cercul Militar Național.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here