Transparent


Premiera: 26 September 2014
0
554

Pentru aceia care preferă subiectele ieşite din comun, abordate printr-un mix energizant dintre comedie şi dramă, Studiourile Amazon şi regizorul Hill Soloway şi-au unit forţele în realizarea serialului Transparent.

Producţia a avut premiera pe data de 26 septembrie 2014 şi a primit critici pozitive, mai ales datorită scenariului original şi a umorului negru presărat în replicile inspirate. Transparent prezintă schimbările dintr-o familie americană obişnuită…până când se află că tatăl, intrepretat de Jeffrey Tambor, este transsexual. Succesul primelor episoade i-a determinat pe cei aflaţi în spatele camerelor să pregătească un al doilea sezon, ce va debuta în 2015.

Ca-n orice familie, şi cei din neamul Pfefferman vor trece prin situaţii care îi unesc sau îi răscolesc, vor trebui să reziste asaltului pornit de rudele curioase venite la înmormântări sau reuniuni, dar soluţiile găsite de aceştia sunt privite de cei din jur la fel cum se uită un habotnic la un manual de studii privind confuzia legată de identitatea sexuală. Trecerea capului familiei de la înfăţişarea masculină la cea feminină este plină de momente tragicomice, la care se adaugă eforturile propriilor copii de a gestiona dramele personale, relaţiile de cuplu şi cariera.

Alături de Jeffrey Tambor, în serial mai pot fi văzuţi actorii: Judith Light(Ugly Betty), Gaby Hoffman (You Can Count On Me, Volcano), Amy Landecker (Clear History, A Serious Man) şi Jay Duplas (Cyrus, Jeff, Who Lives at Home).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here