Total Recall


Premiera: 10 August 2012
0
514

Total Recall (premiera 10 august) este un remake al filmului SF cu acelasi nume realizat in 1990, ambele bazate pe povestirea lui Philip K. Dick, We Can Remember It For You Wholesale (1966).

Douglas Quaint pare a fi un om obisnuit, avand insa o dorinta obsesiva de a calatori pe Marte. Implinirea visului nu ii este la indemana, asa ca Douglas va apela la serviciile unei companii specializate in implantarea de cipuri de memorie (Rekal Incorporated) care ofera amintiri extra-factuale, adica amintiri "ca si cum" ar fi fost pe Marte. Insa vizita la sediul Rekal nu merge conform planului.

Colin Farrell (Phone Booth, Alexander, In Bruges) il interpreteaza in acest remake pe Douglas Quaint, iar Kate Beckinsale (Pearl Harbour, Serendipity, seria Underworld) joaca rolul sotiei lui, Lori (Sharon Stone in versiunea anului 1990). Nuanta romantica a filmului este data, insa, de cuplul format de Farrell si Jessica Biel, pe care o cunoastem in urma celor 10 ani petrecuti pe platourile serialului 7th Heaven si, mai recent, din The Illusionist sau The A-Team.

Regia ii apartine lui Len Wiseman, cunoscut pentru realizarea a doua filme din seria Underworld (totodata participant la conceperea intreagii serii) sau intoarcerea pe marile ecrane a lui John McClane in Die Hard 4: Live Free or Die Hard.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here