Top Five


Premiera: 12 December 2014
0
645

Unul dintre cei mai apreciați si iubiți comedianți, Chris Rock, devine pentru a 3-a oară scenarist-regizor după Head of State (Un Negru la Casa Alba, 2003) și I Think I Love My Wife (Cred că îmi Iubesc Nevasta, 2007).  Se zvonește că Rock ar fi scris scenariul pentru Top Five, chiar în timpul filmărilor la Grown Ups 2 (2013). 

De data aceasta, îl vom vedea în rolul unui celebru comediant, pe nume Andre, care s-a săturat să joace în filme de comedie sau ca lumea să îi ceară să fie tot timpul amuzant (Să fie oare un mesaj al lui Rock către public?). Totul devine mult mai complicat, atunci când logodnica lui, star al unui reality show, interpretată de Gabrielle Union (Bad Boys 2, Cadillac Records, Running with Scissors),  își dorește ca nunta lor să fie televizată. Rezultatul se anunță a fi destul de amuzant.

Top Five a primit recenzii pozitive în urma proiecției sale la Festivalul de Film de la Toronto și se pare că îi are pe Jay-Z și Kanye West în roluri de co-producători.

Dacă mai pui la socoteală și apariția unor actori de comedie cunoscuți ca: Jerry Seinfeld, Kevin Hart, Tracy Morgan, Whoopi Goldberg sau Adam Sandler, iată un motiv în plus pentru a-ți crește curiozitatea. Filmul va beneficia și de prezența unei actrițe cunoscute mai mult pentru roluri dramatice, ca Rosario Dawson (Seven Pounds, Trance, Unstoppable).

Filmul va avea premiera internațională pe 12 decembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here