This Is Not a Jewelry


Cand: 07 Jun - 08 Jun 2014
Ora:11:00
0
748

Bijuteriile contemporane sunt o alternativă pentru cei aflaţi în căutarea unei ţinute creative, fără a se teme să iasă din tipare. Pentru aceşti exploratori ai comorilor experimentale se organizează expoziţia This Is Not a Jewelry, între 7 şi 8 iunie, la Galeria Galateca. Expozitia poate fi vizitată între orele 11:00 şi 20:00.  

Expoziţia This Is Not a Jewelry va deschide prima ediţie a Project A, un târg bianual de bijuterie contemporană, la care participă 28 de artişti, toţi absolvenţi ai Şcolii de Bijuterie Contemporană Assamblage. Denumirea expoziţiei a fost aleasă pentru a-i aduce un omagiu pictorului suprarealist Rene Magritte, autorul lucrării Ceci n’est pas une pipe (Aceasta nu este o pipă), devenită un simbol al avangardei.  

Proiectul îşi propune să ridice bijuteria de autor la rangul de artă independentă. Vizitatorii pasionaţi de acest domeniu sau cei dornici să păstreze legătura cu artiştii ce vor expune la Galeria Galateca vor putea cumpăra şi revista Autor, dedicată bijuteriei contemporane.  

Puteţi găsi mai multe informaţii despre această expoziţie pe site-ul oficial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here