The World’s End

0
681

The World's End este filmul care încheie trilogia umoristică ce i-a reunit în aceeași formulă pe actorii britanici Simon Pegg și Nick Frost, cu regizorul Edgar Wright – după Shaun of the Dead (2004) și Hot Fuzz (2007). Lansarea oficială e așteptată în cea de a doua parte a lui 2013.

O comedie științifico-fantastică, The World's End urmărește prima reuniune în 20 de ani a cinci prieteni din copilărie. Planul de a reface un pub crawl început în tinerețe (circuit de o singură noapte al mai multor baruri și pub-uri) se transformă pe parcurs într-o misiune de salvare a umanității. 

În film îi vom vedea și pe Rosamund Pike (Die Another Day, Jack Reacher), Martin Freeman (Hot Fuzz, The Hobbit: An Unexpected Journey) sau Paddy Considine (The Bourne Ultimatum, realizator al filmului Tyrannosaur). 

Trilogia care ia sfârșit cu The World's End face o referire comică la seria Three Colours a lui Krzysztof Kieslowski, cele trei producții cuprinzând scene în care unul dintre protagoniști cumpără un cornet de înghețată – de culoare și aromă  de fiecare dată diferite. De aici și numele sub care este cunoscută  – Blood and Ice Cream trilogy sau Three Flavours Cornetto Trilogy. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here