The War Of The Buttons

0
521

The War of The Buttons este o comedie de familie, recomandata de stilul inovativ al cinematografului frantuzesc.

Inspirat din fabuloasa nuvela din 1912 a lui Louis Pergaud, The War of the Buttons este o adaptare din 2011, care a avut deja succes in cinematografele din Franta, Grecia si Brazilia.

Filmul este regizat de Yann Samuell, cunoscut pentru filme precum Love Me If You Dare si My Sassy Girl, si urmareste conflictul dintre doua tabere rivale de copii, din doua sate vecine.

Cei mici care au varste cuprinse intre 7 si 14 ani continua incrancenarea dintre cele doua sate, transmisa de la o generatie la alta. Este vorba despre o lupta in care nu e loc pentru nici un fel de compromis, in care onoarea este pe primul loc si in care infrangerea nu inseamna altceva decat o umilinta usturatoare.

Fiecare tabara va face absolut tot ce ii va sta in putinta pentru a isi adjudeca victoria. Baietii sunt in stare de orice pentru a castiga, chiar una dintre parti va accepta ajutorul unei fete (sic!)! Noul recrut, Lanterne (Salome Lemire), isi va  ajuta echipa intr-un mod hotarator prin ingenuitatea de care va da dovada. Ca situatia sa fie si mai tensionata toate confruntarile din film trebuie sa fie ferite de ochii suspiciosi ai parintilor.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here