The Straits la Sala Palatului


  Cand: 01 Dec 2013
  0
  772

  Pentru fanii Dire Straits și nu numai, duminică, 1 decembrie este ziua în care melodii precum Brothers in Arms, Romeo and Juliet sau Tunnel of Love vor putea fi ascultate live. La 17 ani de la destrămarea formației britanice, The Straits duc mai departe pub rock-ul melancolic perpetuat de Mark Knopfler & co.

  Sunetul cu accente de jazz, country și rock progresiv și versurile influențate de Bob Dylan i-au plasat pe Dire Straits, la apariția lor la sfârșitul anilor '70, în același grup cu Eric Clapton și Phill Collins. Dire Straits au luat avânt odată cu MTV și CD-ul, iar albumul lor, Brothers in Arms a devenit curând cel mai vândut album în Anglia anilor '80. 

  La 15 ani de la destrămarea formației, Alan Clark și Chris White au pus bazele formației tribut The Straits pentru un concert caritabil. Piesele Dire Straits în interpretarea The Straits au fost primite cu ovații și cu oportunitatea unui turneu mondial.

  The Straits ajung pe 1 decembrie și la București, la Sala Palatului. Biletele se găsesc prin rețeaua Eventim, magazinele Vodafone, Orange și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro la prețurile de 65, 105, 155, 240 și 345, în funcție de categorie. Concertul începe la ora 19:00.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here