The SpongeBob Movie: Sponge out of Water


Cand: 06 Feb 2015
0
659

Succesul în boxoffice al primului film SpongeBob i-a determinat pe creatori să vină cu o nouă aventură pentru personajul serialului animat al postului Nickelodeon: The SpongeBob Movie: Sponge out of Water. 

Echipa din spatele filmului a suferit mici modificări de la The SpongeBob SquarePants Movie: retragerea creatorului serialului Stephen Hillenburg i-a făcut loc colaboratorului Paul Tibbitt în rolul regizorului. Pentru scenariu acesta a lucrat cu duo-ul Jonathan Aibel și Glenn Berger, responsabili pentru francizele Kung Fu Panda, Alvin and the Chipmunks, dar și pentru animația Monsters vs. Aliens.

 Distribuția nu suferă modificări, ci mai degrabă adăugiri: Antonio Banderas și Slash. Primul apare în rolul piratului Burger Beard, cel care declanșează peripețiile marca SpongeBob & co. Există o carte, iar planurile malefice scrise pe ultima filă devin negreșit realitate: un vis pentru Burger Beard și un coșmar pentru locuitorii orașului Bikini Bottom. 

Cu promisiunea unei colaborări a lui Pharrell Williams la coloana sonoră, animația se anunță o lansare inedită într-o lună februarie dominată de drame și de Fifty Shades of Grey.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here