‘The Sisters Brothers’ va putea fi vazut in premiera la American Independent Film Festival 2019

0
3160
Unde: Cinema Pro, Cinema Muzeul Taranului (MTR)

Cand: 12 Apr - 18 Apr 2019

Unde poţi vedea noile filme americane de artă, aduse direct de la marile festivaluri internaţionale? La American Independent Film Festival. Ediţia din 2019 va avea loc între 12 şi 18 aprilie, la Cinema Pro şi Cinema Muzeul Ţăranului (MŢR).

În deschiderea festivalului va fi proiectat, în premieră naţională, filmul The Sisters Brothers, filmat chiar în România. Câştigător al Leului de Argint pentru Cea mai buna regie în 2018, The Sisters Brothers este o reinterpretare a genului western. Filmul îi are în rolurile principale pe Joaquin Phoenix şi John C. Reilly. Cei doi actori le dau viaţă fraţilor Sisters – Charlie şi Eli – care duc o viaţă aventuroasă, dar pătată de sânge. După ce sunt angajaţi pentru a ucide un om, cei doi fraţi descoperă că au idealuri diferite. Charlie (Joaquin Phoenix) îşi doreşte să continue stilul de viaţă marcat de violenţă, pe când Eli (John C. Reilly) ar vrea o existenţă normală.

THE SISTERS BROTHERS | Final Trailer

LYTE video

The Sisters Brothers este primul film în limba engleză realizat de Jacquest Audiard, regiorul care a primit un Palme d’Or în 2015 datorită filmului Dheepan. Vei putea vedea noul film al lui Jacques Audiard şi în cinematografele din ţară, din 19 aprilie.

Poţi afla mai multe detalii despre festival urmărind pagina oficială.

Citeşte şi Wonder Wheel – Un răsfăţ vizual oferit de Woody Allen

The Florida Project – Forţa prieteniilor din copilărie

The Rider – Sensibilitatea unui cowboy

Wonder Wheel – Un rasfat vizual oferit de Woody Allen

The Florida Project – Forta prieteniilor din copilarie

The Rider – Sensibilitatea unui cowboy

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here