The Sessions

0
519

Din 22 februarie poți vedea The Sessions, un film care explorează o metodă terapeutică cu un scop mai puțin obișnuit. Mark O'Brien este paralizat de la gât în jos și, ajuns la vârsta de 38 de ani, hotărăște să își piardă virginitatea când este invitat să scrie un articol despre sexualitatea personelor cu handicap fizic. 

Procesul nu va fi unul tipic pentru că, în a-și atinge țelul, Mark apelează la un specialist. Helen Hunt este o terapeută care îl va învăța pas cu pas ceea ce presupune din punct de vedere fizic actul sexual, formând o relație dificil de descris cu acesta. 

În film evoluează alături de Helen Hunt (sitcom-ul Mad About You, As Good As It Gets, What Women Want) și William H. Macy (cunoscut pentru Fargo, Magnolia sau mai recent, din serialul Shameless).

Cei doi completează jocul protagonistului, interpretat de mai puțin cunoscutul John Hawkes (Martha, Marcy, May, Marlene, Winter's Bone, Me And You And Everyone We Know).

Filmul este inspirat dintr-un eseu scris chiar de "adevăratul" Mark O'Brien, poetul al cărui nume a fost introdus ca atare în film. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here