The Secret Life of Walter Mitty


Premiera: 27 December 2013
0
735

The Secret Life of Walter Mitty are la bază o nuvelă scrisă de James Thurber (un foarte apreciat umorist american, publicat mai ales în The New Yorker) în anul 1939, fiind în același timp un remake al filmului cu același nume din 1947. Regia noii versiuni este semnată  Ben Stiller, care deține, totodată, și rolul principal.

Walter Mitty (Ben Stiller), este un bărbat  timid care lucrează ca redactor foto la revista Life Magazine. Personalitatea lui introvertită îl transformă în obiectul de batjocură al colegilor de serviciu și îl impiedică să se apropie de femeia pe care o iubește (Kristen Wiig). De aceea se retrage într-o lume a fanteziei, în care este sigur pe sine, fiind capabil de toate lucrurile la care aspiră în viața reală.

La un moment dat, Walter pierde negativul unei fotografii importante pentru revistă și este nevoit să plece într-o călătorie pentru a-l recupera. Acest lucru dă startul unei aventuri cu rol transformator pentru Walter Mitty.

Filmul a fost prezentat în cadrul CinemaCon 2013, unde atât criticii, cât și publicul au apreciat producția, acordându-i mari șanse de participre la Oscaruri în 2014.

The Secret Lie of Walter Mitty va apare în cinematografele românești pe 10 ianuarie 2014. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here