The Quest For Inspiration (La quete d’inspiration)

0
853
Unde: Cinema Elvira Popescu (Institutul Francez, Bucuresti), Bulevardul Dacia nr. 77

Cand: 19 Sep 2016
Ora:19:30

The Quest For Inspiration (La quete d’inspiration) este un film despre Alexandre Deschaumes, fotograful capabil să facă din peisajele îndepărtate ale Patagoniei sau ale Islandei nişte imagini suprarealiste, încât ajungi să te întrebi dacă nu cumva foloseşte programe speciale pentru editare. Interesat de lumea acestuia, regizorul Mathieu Le Lay vrea să redea legătura dintre peisaje, aparatul foto şi emoţiile omului din spatele său.

Documentarul te va face să-i înţelegi mult bine pe cei dornici să se aventureze în mijlocul naturii, care nu ratează nici o invitaţie la drumeţie şi care se regăsesc în liniştea unei păduri mai puţin umblate sau pe un varf de munte aflat la o mare altitudine. Peisajele spectaculoase captate de fotograful Alexandre Deschaumes îţi vor lăsa impresia că poţi găsi în realitatea nefiltrată nişte picturi năucitoare, atâta vreme cât alegi o expediţie în sălbăticie.

Filmul va fi proiectat în cadrul Bucharest Photofest, pe data de 19 septembrie 2016, ora 19:30, la Cinema Elvira Popescu (Institutul Francez din Bucureşti, Bulevardul Dacia nr. 77). Preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului, din librăriile Kyralina, Hecate, Anthony Fost şi Humanitas, sau online, de pe Eventbook.

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here