The Penguins of Madagascar


Premiera: 28 November 2014
0
796

V-a plăcut Madagascar? Dacă veţi da un răspuns afirmativ, veţi avea un motiv de bucurie toamna aceasta. Pinguinii preferaţi revin în prim-plan. Vor fi vedetele animaţiei comice The Penguins of Madagascar. Skipper, Kowalski, Rico şi Private trebuie să fie uniţi, deoarece au de îndeplinit o misiune importantă la nivel înalt, în calitate de spioni globali. James Bond, păzea!

În cazul în care nu ai fost în stare să o pui la punct pe caracatiţa diabolică, pregătită să ia în stăpânire planeta, află că patru pinguini curajoşi se vor alia cu echipa unei organizaţii secrete pentru a pune duşmanul cu botul pe tentacule.

The Penguins of Madagascar este regizat de Simon J. Smith, vinovat de faima lui Shrek, şi de Eric Darnell (Madagascar, Antz), care i-au ales, printre alţii, pe actorii Tom McGrath (Skipper), John Malkovich (Dave), Benedict Cumberbatch (Classified), Andy Richter (Mort), Chris Miller (Kowalski) şi Christopher Knights (Private) pentru a le da glas personajelor amuzante.

Pentru a-i vedea pe năstruşnicii pinguini, trebuie să aveţi răbdare până la data de 28 noiembrie, când va avea loc premiera în România a desenului animat.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here