The Maze Runner


Premiera: 19 September 2014
0
949

Nu vă mai săturați de filme cu adolescenți aruncați în societăți distopice? Ei bine, acest film o sa vă placă la nebunie. The Maze Runner, ce are la bază romanele lui James Dashner și o regie semnată Wes Ball, ne propune aventură și mister cu o acțiune ce se învarte în jurul unui labirint complex, indescifrabil.

Distribuția e formată din actori tineri precum Dylan O'Brien (Teen Wolf, The Internship), Will Poulter (We're the Miller's), Thomas Brodie-Sangster (Love Actually, Nanny McPhee), Aml Ameen (The Butler), dar și de o actriță veterană ca Patricia Clarkson (The Green Mile, Shutter Island, Dogville).

Thomas (Dylan O'Brien) se trezește dezorientat într-un lift care îl ridică la suprafață unde așteaptă o gașcă de băieți curioși si aparent trimiși de ceva timp ca prizonieri  în acest loc izolat. Niciunul nu iși poate aduce aminte ceva despre propria persoană înafară de prenume. Singura cale de ieșire din acest pustiu este prin labirint, unde nu a supraviețuit nimeni unei nopți din cauza creaturilor misterioase numite Grievers.

Noul venit va încinge spiritele în comunitate odată cu sosirea lui, dar acesta e hotărât să ia atitudine împreună cu grupul numit Alergători, familiarizați cu design-ul labirintului  si să găsească  o cale de ieșire cu orice preț.

Filmul v-a debuta in cinematografele de la noi din 19 septembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here