The Look of Love

0
668

Filmul biografic The Look of Love explorează ascensiunea magnatului londonez Paul Raymond (Steve Coogan) de la deschizător de drumuri în industria pornografică la titlul de „cel mai bogat om din Marea Britanie”, şi retragerea sa din viaţa publică după moartea fiicei sale.

Filmul marchează a patra colaborare între regizorul Michael Winterbottom şi Steve Coogan, după 24 Hour Party People, A Cock & Bull Story şi The Trip.
Alături de Coogan, cunoscut publicului britanic mai ales în postura de comedian, distribuţia include nume ca Anna Friel (Irish Jam, serialul Pushing Daisies), în rolul soţiei lui Raymond, Imogen Poots (Fright Night), în rolul fiicei, şi Tamsin Egerton (Keeping Mum).

Dincolo de fascinaţia pe care o exercită personalităţile controversate şi formula aproape arhetipală „ascensiune-declin”, miza lui Winterbottom pare a fi încercarea de a reconstitui un anumit stil de viaţă, o lume a efervescenţei şi hedonismului, viaţa de noapte în Londra anilor '70. În aceasta rezidă, poate, punctul forte al acestei „poveşti foarte britanice” şi „plină de savoare”, cum o caracterizează cei de la The Guardian.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here