The Kings of Summer

0
649

Printre  cele mai apreciate filme care și-au făcut debutul anul acesta la Festivalul de Film de la Sundance se numără și pelicula The Kings of Summer. Comedia regizată de Jordan Vogt-Roberts și scrisă de Chris Galletta reprezintă povestea unor adolescenți care încearcă să depășescă problemele specifice vârstei. 

Astfel, Joe Toy (Nick Robinson) decide să își construiască o locuință improvizată în pădurea din apropiere, avându-i alături pe prietenul său Patrick (Gabriel Basso) și pe Biaggio (Moises Arias), un puști ciudat pe care l-a cunoscut la o petrecere.

Însă aventura lor idilică va fi compromisă atunci când decid să o aducă în locul lor secret pe Kelly (Erin Moriarty), o colega de școală. Prietenia lor este pusă la încercare și realizează importanța unei familii, indiferent că este vorba de familia în care s-au născut sau cea pe care și-au creat-o alături de prieteni.

Filmul care urmărește maturizarea celor trei personaje se bucură de laude atât în ceea ce privește interpretarea actorilor, cât și pentru umorul replicilor și al poveștii. Inițial prezentată sub titlul Toy’s House, pelicula va fi lansată în cinematografe sub numele The Kings of Summer.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here