The Iceman

0
605

The Icemaneste povestea duplicității vieții lui Richard Kuklinski, asasin plătit al Mafiei și cap de familie timp de 30 de ani. Regizorul israelian Ariel Vromen (cunoscut pentru filmele Rx și Danika) este cel care regizeaza acest film inspirat din fapte reale, cu Michael Shannon (Shotgun Stories, 13, Take Shelter) in rol principal.

Winona Ryder (Deborah) interpretează rolul soției iubitoare a lui Kuklinski, care se dovedește un tată grijuliu și preocupat de familie. De o viclenie dovedită în ascunderea urmelor, Kuklinski reușește începând din anii 1950 să țină "profesia" departe de familie, dar și de anchetatorii care nu pot să realizeze un portret al criminalului creditat cu uciderea a peste 100 de oameni.

Metoda de a ascunde urmele crimelor cu ajutorul congelatoarelor îi va aduce porecla de “Iceman”, atribuită de șeful rețelei mafiote din care face parte. Arestarea în anul 1986 va însemna întreruperea bruscă a carierei sale violente și dezvăluirea adevăratei sale ocupații, care îi va lua prin surprindere pe toți apropiații.

În film joacă si James Franco, Ray Liotta, Chris Evans (Not Another Teen Movie, Captain America: The First Avenger) sau David Schwimmer.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here