The Hunger Games: Mockingjay – Partea intai


Premiera: 21 November 2014
0
664

Următoarea parte a seriei The Hunger Games va apărea la sfârșitul lunii noiembrie, urmând ca în 2015 să aibă premiera și partea a doua a ecranizării celei de-a treia cărți, Mockingjay

Deși încă nu a apărut un trailer oficial, au fost lansate două teaser-uri și foarte puține informații cu privire la ce ne putem aștepta de la acest film. Ceea ce știm însă este faptul că după evenimentele petrecute în primele două filme, Capitolul este extrem de supărat, iar Katniss devine un simbol al speranței și cea care le va da curaj rebelilor să lupte pentru a-și recupera libertatea.

Vom vedea o Katniss confuză, supărată, distrasă care va deveni un erou ezitant ce va lupta, sub îndrumarea președintei Coin (jucată de Julianne Moore) și a prietenilor săi, pentru a-l salva pe Peeta. 

Regizorul Francis Lawrence a dezvăluit că în loc să schimbe personaje și întâmplări care au loc în carte, el vede ecranizarea cărții ca pe o oportunitate de a arăta scene care s-ar fi putut întâmpla în diverse momente. Un mic spoiler mărturisit de regizor are legătură cu triunghiul amoros Katniss-Peeta-Gale care se pare că nu va suferi nicio modificare, urmând firul narativ al cărții. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here