The Host

0
632

Dacă te gândeai că seria ecranizărilor după romanele semnate de Stephenie Meyer s-a încheiat cu seria Twilight, The Host îţi infirmă aşteptările. Este titlul ultimei producţii regizate de Andrew Niccol (The Truman Show, In time), care va intra în cinematografele americane începând cu 29 martie.

De această dată nu mai avem parte de vampiri, ci de o poveste plasată într-un viitor sumbru, în care Pământul este invadat de specii extraterestre. Adolescenta Melanie Stryder (Saoirse Ronan) devine gazda unui parazit extraterestru, pe nume Wanda. Între cele două se creează însă o legătură specială, astfel că extraterestrul o va ajuta pe Melanie în misiunea ei de a elibera umanitatea şi de a-şi salva apropiaţii. Din distribuţie fac parte și Diane Kruger,  Max Irons, Jake Abel, Chandler Canterbury şi William Hurt.

Premiera oficiala în România este anunţată tot pentru 29 martie.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentMichel Petrucciani – Caravan
Următorul articolComic-Con pentru prima data in Romania
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here