The Homesman

Unde: Glendon Swarthout
Premiera: 07 November 2014
0
707

The Homesman se anunţă a fi un western psihologic despre viaţa grea a femeilor ce au trăit în America sălbatică din acea perioadă în care abia apăreau căile ferate, nevasta şi casa erau apărate cu arma în mână, iar bandiţii îşi făceau de cap.

În această lume nesigură, o femeie bravă, pe nume Mary Bee Cuddy (Hilary Swank), trebuie să facă tot posibilul ca trei femei din Nebraska, fragile şi labile emoţional, să ajungă cu bine în Iowa, fără a cădea pe mâinile tâlharilor. În ajutor îi vine şi George Briggs, un hoţ de pământuri, interpretat de Tommy Lee Jones, care este şi regizorul filmului. Scenariul se bazează pe romanul cu acelaşi nume, scris de Glendon Swarthout.

Spectatorii care încă o mai asociază pe actriţa din rolul principal (Hilary Swank) cu rolul din Million Dollar Baby se aşteaptă la un personaj feminin dur şi neînfricat, mai ales că trebuie să-i facă faţă unei alte actriţe asociate cu personaje aprige – Meryl Streep. The Homesman a fost inclus în competiţia pentru Palme d’Or, din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, şi va putea fi văzut, în premieră, pe data de 7 noiembrie 2014, în Statele Unite.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here