The East

0
564

The East spune povestea unei agente sub acoperire, Sarah Moss (Brit Marling, pe care o stii din Another Earth), care se infiltrează într-o organizație de ecologiști extremiști, după ce aceștia inițiază atacuri repetate asupra mai multor corporații.

Gruparea anarhistă numită The East e condusă de un lider carismatic – Benji, interpretat de Alexander Skarsgård (Melancholia, serialul True Blood), de care ea ajunge să se îndrăgostească. În film o vom vedea și pe Ellen Page (Hard Candy, Juno, Inception), în rolul unei foste iubite a liderului, care nu rămâne indiferentă la relația acestuia cu nou-venita Sarah.

În pregătirea filmului, atât Zal Batmangli, care semnează regia și scenariul, cât și actrița Brit Marling au petrecut mai bine de douムluni alături de practicanți ai freeganism-ului – anti-consumeriști și susținătorii unor moduri de viață alternative, bazate pe resurse minime, care trăiesc cu alimente pe care alte persoane le aruncă.

The East a avut premiera la sfârșitul lunii ianuarie la Festivalul de Film de la Sundance.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Lone Ranger
Următorul articolI am not a hipster (2013) – trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here