The Drop


Premiera: 14 November 2014
0
723

Un pitbull rătăcit, un escroc amator şi o crimă sunt elementele pe care mizează scenariul filmului The Drop, ce va avea premiera în România pe 14 noiembrie 2014. Regizorul Michael R.Roskam (Rundskop) mizează pe jocul actorilor Tom Hardy (Lawless, Bronson, LockeMad Max) şi Noomi Rapace (Dead Man Down, Passion, Prometheus) pentru a spune povestea unui bărbat dornic să renunţe la obiceiurile ilegale, dar se trezeşte implicat într-o crimă, şi a Nadiei, o femeie având o cicatrice misterioasă. Filmul are la bază o povestire de Dennis Lehane (Shutter Island, Mystic River, Gone Baby Gone).

Tom Hardy interpretează rolul unui barman singuratic, plin de compasiune faţă de un pui de pitbull despre care se bănuieşte că ar fi fost implicat într-o crimă. Pe urmele câinelui pierdut este stăpânul la fel de violent precum un animal de luptă, ce va avea multe de împărţit cu barmanul iubitor de animale.  

The Drop marchează și ultima apariție a actorului James Gandolfini într-un film. Acesta a murit în luna iunie a anului 2013, în urma unui infarct.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here