The Double

0
558

The Double este o adaptare a romanului Omul dedublat a lui Dostoievski. Filmul, prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Toronto, a atras numeroase critici pozitive și se consideră că, din punct de vedere vizual și narativ, este influențat de filmul Brazil al regizorului Terry Gilliam.

Simon James (Jesse Eisenberg) este un tip timid, care nu se evidențiază prin nimic. Persoana lui este atât de neutră pentru cei din jur, încât, deși lucrează de câțiva ani la aceeași companie, șeful său abia dacă își amintește numele lui. Până și mama sa îl tratează cu indiferență, iar Hannah (Mia Wasikowska), o colegă de serviciu de care este îndrăgostit, îl ignora cu desavârșire.

Într-o dimineață, însă, Simon descoperă că viața poate fi chiar mai mizerabilă de atât. Ajuns la birou, îl întâlnește pe noul coleg, care nu numai că seamănă perfect cu el din punct de vedere fizic, dar are și toate calitățile care lui îi lipsesc: popularitate, carismă, încredere în sine și succes la femei. Iar ca ironia sorții să fie și mai mare, numele lui este James Simon.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here