The Descendants


Premiera: 03 February 2012
0
609

Filmul pentru care George Clooney a castigat in acest an Globul de Aur pentru cel mai bun actor intra in cinematografe la inceputul lui februarie.

Desi The Descendants a primit Globul de Aur si pentru cel mai bun film-drama, cu siguranta nu va placea tuturor: pentru unii va fi emotionant fara sa piarda din realism, iar pentru altii va fi plictisitor si fals. Dincolo de asteptarile inerente, filmul merita vazut pentru inca o mostra de actorie impecabila si de carisma actoriceasca. Bineinteles vorbesc despre George Clooney.

Filmul trateaza la fel ca si The Boys Are Back, filmul cu Clive Owen din 2009 (daca nu l-ai vazut, poti sa il urmaresti online), cum traieste personajul principal drama pierderii sotiei, urmata de incercarea de refacere emotionala – singur si impreuna cu copiii. Matt (George Clooney) traieste o dubla drama: pe langa moartea iminenta a sotiei in coma profunda, afla ca era inselat de aceasta.

Desi filmul are toate premisele unei melodrame la care avem nevoie de mai multe batiste, subiectul nu este manipulat emotional. Din nou, la fel ca The Boys Are Back, filmul are umor.

Regizorul Alexander Payne revine cu premiera unui lung metraj dupa sapte ani. Payne este cunoscut pentru filme cu mesaj umanist, fara sa fie vulgar si simplist: Sideways (cu Paul Giamatti), About Schmidt (cu Jack Nicholson) si fragmentul din Paris, je t'aime dedicat Arondismentului XIV. In acest scurtmetraj o americanca calatoreste singura pentru prima data la Paris si isi povesteste in franceza cu accent american toate starile pe care le traieste aici.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here