The Count Basie Orchestra


  Cand: 14 May 2013
  0
  687

  Câştigătoare a 17 premii Grammy, una din cele mai cunoscute orchestre de swing din lume, The Count Basie Orchestra, concertează în România pe data de 14 mai 2013, la Sala Palatului. Aflată pentru a doua oară în România, după spectacolul din cadrul Bucharest Masters of Jazz (2008), orchestra o va avea ca solista pe Carmen Bradford.

  În cele 8 decenii de când există, The Count Basie Orchestra a cântat împreună cu Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Ethel Waters, Sarah Vaughan, Joe Williams, Frank Sinatra sau Duke Ellington. Cea mai noua asociere notabila a fost cu Ray Charles pentru albumul Ray Sings, Basie Swings (2006).

  Înfiinţată în anul 1935 de către William Count Basie în Kansas, componenţa actuală include muzicieni selectaţi chiar de fondator şi foşti membri ai formaţiilor de jazz  Stan Kenton, Glenn Miller, Lionel Hampton, Benny Goodman sau Duke Ellington.

  Biletele, în valoare de 75, 100, 150, 200, 250 și 300 lei, sunt disponibile pe www.bilete.ro, la Casieria Palatului Național al Copiilor București și la Casieria Metrou Unirii 1 București, precum și în rețeaua Eventim, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și la casa de bilete a Sălii Palatului.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here