The Canyons

0
655

The Canyons, cel mai recent proiect al regizorului Paul Schrader (The Walker, Adam Ressurected si scenarist al filmelor culte Taxi Driver, Raging Bull si The Last Temptation of Christ), va trata dinamica unui grup de tineri sub 30 de ani cu ambitii in lumea stralucitoare, dar iluzorie si intunecata, a Los Angeles-ului. Temele filmului includ obsesii sexuale, paranoia si mind gamescu accente pronuntate spre violenta.

Ce actori mai potriviti sa reprezinte universul din The Canyonsdecat Lindsay Lohan, cunoscuta pentru filme ca Freaky Friday si Mean Girls dar, mai ales, pentru scandalurile legate de dependenta ei de droguri, si James Deen, un actor de filme porno.

Alaturi de Paul Schrader, incepand cu iulie 2012 este creditat ca regizor si actor si Gus van Sant, un alt creator de filme culte. A semnat printre altele Good Will Hunting, Elephant si Milk. The Canyons beneficiaza de un scenariu scris de Bret Easton Ellis (autorul American Psycho, The Rules of Attraction).

Noutatea proiectului sta si in modul in care a fost abordat in stadiile de pre-productie:  castingul s-a realizat in mare parte prin cautari si auditii pe Facebook, iar finantarea s-a obtinut exclusiv prin platforma online Kickstarter (conform filmschoolrejects.com).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here