The Book Of Life


Premiera: 17 October 2014
0
693

Omul din spatele animaţiei Kung Fu Panda, Guillermo del Toro, a pregătit o nouă poveste, plină de aventuri, eroi comici şi trimteri spre mitologia mayasilor. The Book Of Life se bazează pe încercările pe care trebuie să le depăşească Manolo, în înfruntarea părinţilor ce au deja un scenariu pregătit pentru fiul lor, pe fratele mai chipeş, pe nume Joaquin, şi pe nişte fiinţe venite din altă lume, care îl transformă în obiectul unui pariu.

Trofeul primit la finalul luptei împotriva obstacolelor? Maria, eroina ce naşte confruntări şi acte nemaivăzute de eroism. Printre actorii care le dau glas personajelor sunt: Diego Luna (Y Tu Mama Tambien), Zoe Saldana (Avatar, Guardians of the Galaxy), Channing Tatum (White House Down, 22 Jump Street) şi Christina Applegate (Married With Children, Up All Night). O surpriză pentru cinefilii melomani: vocea lui Placido Domingo.

Manolo (Diego Luna) nici nu bănuieşte că pasiunea lui pentru Maria (Zoe Saldana) va duce la un pariu riscant, făcut de La Muerte (Moartea) şi Xibalba, ţinutul unde stau zeii morţii (în mitologia mayaşă). Când îşi dă seama că Maria îl preferă pe Manolo, Xibalba, care pariase pe fratele mai chipeş al acestuia, se teme că va pierde pariul şi decide să trimită un şarpe legendar pe urmele sale. Manolo este răpit şi trimis pe tărâmul malefic şi terifiant al personajelor întunecate. Dar Manolo nu se dă bătut. Înarmat cu două sabii, dar şi cu o chitară pentru serenade în miez de noapte, e gata să se reîntoarcă în lumea celor vii, unde o va regăsi pe mult iubita Maria.

Premiera filmului va avea loc pe data de 17 octombrie 2014, în Statele Unite.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here