The Bling Ring


Premiera: 16 August 2013
0
806

Sofia Coppola (Lost in Translation, The Virgin Suicides, Marie Antoinette) ne pregătește pentru 2013 un nou film despre adolescenți și tineri, în care unul din personajele feminine principale e jucat de Emma WatsonThe Bling Ring o aduce pe Emma  (seria Harry Potter, The Perks of Being a Wallflower) în atenția noastră într-o postură mai întunecată decât cea cu care ne-a obișnuit. Ea face parte  dintr-un grup de adolescenți care duc obsesia pentru faimă și vedete la un nivel periculos.

Folosind exclusiv internetul, aceștia vânează detalii despre viețile cotidiene ale celebrităților pentru a plănui eficient jafurile caselor acestora. "Operațiunea" reușește nu o dată, ci în repetate rânduri. 

The Bling Ring e denumirea reală luată de grupul format mai ales din adolescenți care a prădat în perioada 2008-2009 casele mai multor celebrități: Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Megan Fox sau Paris Hilton – ultima va avea și o scurtă apariție în film.

În The Bling Ring joacă și Leslie Mann (Knocked Up, Funny People, This is 40) sau Taissa Farmiga – sora actriței Vera Farmiga și pe care o știi cel mai probabil din Up in the Air (2009). 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here