The Anomaly


Premiera: 19 June 2014
0
538

Din SF-urile lansate anul ăsta, singurul care îmi sare imediat în minte e filmul cu Tom Cruise și Emily Blunt, Edge of Tomorrow, dar 2014 înca nu s-a terminat. E timp suficient  pentru ca alte filme ale genului sa iasă la suprafață.

Un exemplu recent vine din partea actorului britanic de culoare Noel Clarke (Star Trek Into Darkness, Dr.Who) care se află din nou în postura de regizor după mai puțin cunoscutele Adulthood și 4.3.2.1. Nici teritoriul SF nu-i e străin, el a mai participat în calitate de scenarist și actor în Storage 24 (2013), regizat de Johannes Roberts.

The Anomaly îl gasește pe Clarke în centrul acțiunii în rolul lui Ryan, un fost soldat răpit și sechestrat, care se trezește dezorientat și descoperă că nu are foarte mult timp pentru a lămuri cum a ajuns acolo. Lucrurile devin mai întunecate când bărbatul află că este cobai pentru experimentele sinistre conduse de doctorul Langhman (Brian Cox), susținut de fiul său Harkin (Ian Somerhalder).

Distribuția filmului formată din Ian Somerhalder (Lost, The Vampire Diaries), Noel Clarke, Brian Cox (Braveheart, The Bourne Identity), Alexis Knapp (Pitch Perfect) e completata de apariția mai puțin celebrului frate din familia Hemsworth, Luke.

Debutul producției pe plan internațional a avut loc pe 19 iunie în cadrul Festivalului de Film de la Edinburgh, UK, unde a primit și o nominalizare la Premiul Publicului.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here