Thanks for Sharing


Premiera: 04 October 2013
0
677

După Shameîn care actorul Michael Fassbender a portretizat drama prin care trece un dependent de sex și după ce filmul de debut regizoral al actorului Joseph Gordon-Levitt, Don Jon, vorbește, la rândul său, despre această dependență, a venit rândul lui Mark Ruffallo să joace acest rol în comedia Thanks for sharing.

Filmul spune poveștile a trei dependenți de sex care încep un program în 12 pași de vindecare de acest viciu, la finalul căruia speră să înceapă să se bucure de o viață normală. Astfel, cei trei dependenți sunt: Adam (Mark Ruffalo) – un bărbat care încearcă să aibă o relație cu Phoebe (Gwyneth Paltrow), o femeie care a jurat să nu-și mai complice viața cu bărbați care suferă de dependențe de orice fel, alături de Mike (Tim Robbins) și Neil (Josh Gad). Pe de altă parte, în film apare și artista P!nk (Alecia Moore) care joacă, la rândul său, tot rolul unei dependente de sex.

Pelicula semnează debutul regizoral al scenaristului Stuart Blumbe, cel care a scris scenariul tragi-comediei The Kids Are All Right, care a fost nominalizat la premiile Oscar din 2011.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here