Tarul Ivan isi schimba meseria, de Mihail Bulgakov

0
712

Cel mai recent spectacol al Teatrului Metropolis (ce se joaca in avanpremiera in fiecare seara in perioada 19-24 ianuarie),  Ţarul Ivan îşi schimbă meseria, este o adaptare după piesa cu acelaşi nume a lui Mihail Bulgakov. Vorbim despre o comedie veritabilă, care frizează zona fantasticului.

În Rusia anilor ’30 inginerul Timofeev reuşeşte să improvizeze o maşină a timpului cu care îl transportă pe Ivan, un umil administrator de bloc, la curtea lui Ivan cel Groaznic. Ţarul, la rândul sau, călătoreşte în viitor, fiind confundat cu un actor. De aici urmează o desfăşurare de situaţii care mai de care mai halucinante, în care trecutul se substituie prezentului, iar realul alunecă în fantastic. 

Preţul unui bilet este de 21.60 lei.

SHARE
Articolul precedentReservoir Dogs – Like a Virgin Opening Scene (Quentin Tarantino, 1992)
Următorul articolSide Effects
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here