Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri – 2013

0
437

Între 16 și 20 octombrie la Romexpo se desfășoară prima ediție a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteșuguri, un eveniment prin care se dorește sprijinirea artei meșteșugărești, ca și promovarea tradițiilor populare românești pe care micii meșteșugari încă le respectă în realizarea produselor lor.

Peste 200 de expozanți participă la târg, așa că te poți aștepta să găsești varietăți de covoare și tapiserii, ștergare, dantelărie, păpuși folclorice, măști tradiționale și alte obiecte decorative produse din ceramică și lemn, piele, sticlă, fier ș.a.m.d.

Evenimentul include și ateliere de lucru susținute de meșteri artizani pentru cei care doresc să înțeleagă cum sunt fabricate aceste produse, de ce un anumit mod de lucru este important și care e până la urmă importanța păstrării tradițiilor meșteșugărești.

Un program detaliat al evenimentelor din cadrul târgului nu a fost făcut disponibil, așa că cel mai probabil atelierele de creație vor avea loc la standurile expozanților.

Intrarea costă 15 RON.

SHARE
Articolul precedentCafé Finovo – Trailer (documentar,Lefteris Fylaktos, 2012)
Următorul articolFestivalul de Film Evreiesc 2013
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here