Targul International Gaudeamus 2014


Cand: 19 Nov - 23 Nov 2014
Ora:10:00
0
556

Pentru toți iubitorii de cărti și cultură se apropie un eveniment important în cadrul căruia veți fi delectați cu tot felul de expoziții și prezentări. Considerat cel mai important eveniment cultural de tip expozițional din România, Târgul Internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură, aflat la ediția cu nr. 21, va avea loc în perioada 19- 21 noiembrie.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 19 noiembrie, la ora 12.00, iar invitatul de onoare din acest an este Federatia Rusă. Organizat de postul Radio România, târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind oferta a peste 400 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci, etc.

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă expoziţie de carte şi cafenea literară, Târgul propune un maraton de peste 600 de evenimente culturale la fiecare ediţie, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă a întâlnirii cu lumea vie a culturii tipărite. In aceasta editie, Marele Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, al cărui câştigător va fi stabilit prin tragerea la sorţi a biletelor şi a abonamentelor de intrare va fi un autoturism Dacia Logan 10 ani, oferit de Automobile Dacia.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here