Targul de martisor 2014 de la Hanul lui Manuc

0
570

Între 28 februarie și 2 martie, Hanul lui Manuc îmbrățișează o tradiție extrem de românească – Mărțișorul – într-o locație cu iz autohton – Salonul Voievodal.

Târgul de mărțișor reprezintă ocazia perfectă de a găsi cadouri unice și inspirate – dincolo de tradiționalul fir roșu-alb, creațiile unor designeri români, mobilierul și decorațiunile de interior, accesoriile și bijuteriile, dulciurile, cosmeticele și aranjamentele florale reprezintă alternative neașteptate, având însă același efect: un dar din suflet pentru ziua în care anul începe cu adevărat. 

Pe lângă expoziție, în cadrul Târgului de mărțișor se organizează o tombolă – premiul, un produs la alegerea câștigătorului. Expoziția începe la orele 12:00 pe 28 februarie și continuă până pe 2 martie, la orele 20:00. Biletul de intrare reprezintă un voucher de cumpărături în valoare de 10 RON ce poate fi folosit în cadrul târgului. 

SHARE
Articolul precedentNobody’s Daughter Haewon
Următorul articol12 ani de sclavie – Urma de bici de pe corpul Americii
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here