Târgul de carte Gaudeamus 2012

0
594

Târgul de carte Gaudeamus ediția 2012 începe miercuri, 21 noiembrie cu reduceri de preț, o ofertă variată de cărți specializate, belestristică sau dedicate celor mici în așteptarea Crăciunului. Anul acesta țara invitată de onoare este Republica Moldova.

Târgul vine și cu alte evenimente, cum ar fi expoziția de fotografie Istoria imaginară a cărții și a scrisului, inițiată în 2011 de Jean Marc Godes. 

O inițiativă lăudabilă a Gaudeamus este proiectul Edituri dispărute, cărți regăsite, prin care organizatorii doresc să sprijine editurile dispărute în ultimii ani, dar care încă au un fond de carte. Ele vor avea la dispoziție un stand gratuit unde vor putea comercializa produsele.

Un alt eveniment este dedicat agenților literari, astfel că toți cei ce activează în domeniul cărților se pot întâlni pentru a discuta și pentru a lega noi parteneriate prin intermediul târgului. Punctul maxim îl reprezintă masa rotundă prezidată de Simona Kessler în data de joi, 21 noiembrie, între orele 11:30 și 13:30, cu tema Rolul agenţilor literari pe piaţa internaţională de carte în era electronică.

Aflat la a 19-a ediție, trebuie menționat că târgul de carte Gaudeaumus este singurul din lume care este organizat de un post de radio (Radio România) și este o ocazie foarte bună de a trece în revistă cărțile apărute în ultima perioadă. În plus, de cele mai multe ori târgul oferă reduceri substanțiale pentru vizitatorii săi.

Mai multe informații despre Gaudeaumus găsești aici.

SHARE
Articolul precedentFilosofia si teologia Sfantului Augustin
Următorul articolSeal – Kiss from a Rose
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here