Targul de Arta Mini-Art Prix, editia de Craciun


Cand: 04 Dec - 21 Dec 2014
Ora:13:00
0
500

Mini-Art Prix, Christmas Edition 2014este târgul care vine cu noi propuneri de cadouri pentru sărbători, adresându-se oricărui iubitor de artă, dar și celor care doresc să ofere anul acesta celor dragi un cadou original.

Târgul de artă, desfășurat sub motto-ul Choose ART as a present, oferă vizitatorilor ocazia de a se întâlni cu artiștii care au decis să părăsească sălile muzeelor și să devină cât mai accesibili publicului larg. Așadar, aici veți găsi noi piese de artă în format mic, la prețuri scăzute, dar și obiecte uzuale care au primit o conotație artistică.

De asemenea, iubitorii de modă pot admira lucrările artistului Laurențiu Dimișcă care lansează conceptul de ArtFashion, devenit inspirație pentru o linie de îmbrăcăminte în care fiecare piesă vestimentară este o operă de artă de sine stătătoare. Totodată, se pot achiziționa și accesorii personalizate de artiști, trăsătura definitorie a tuturor acestor produse fiind originalitatea.

Mini-Art Prix, Christmas Editionare loc la Galeria Dimișcă (str. General Eremia Grigorescu, în incinta Teatrului Țăndărică), fondată în 2008 de către artistul Laurențiu Dimișcă, un spațiu destinat promovării artiștilor naționali și internaționali care fac parte din mișcarea Outsider Art.

Târgul va fi deschis până duminică,21 decembrie 2014.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here