Targul Cadourilor de Florii de la Sala Dalles


Cand: 23 Apr - 30 Apr 2013
Ora:10:00
0
546

Meşteri populari cu ouă încondeiate, icoane pictate pe sticlă sau lemn, broşe din lână filţuită, cu vase din ceramică sau sculpturi în lemn vor fi prezenți la Târgul Cadourilor de Florii de la Sala Dalles.

Evenimentul își dorește să îmbine cu flori, muzică și obiceiuri vechi dar și mai noi, în târg fiind expuse bijuterii din argint cu pietre semipreţioase din toate colţurile lumii, monede aniversare de Paşti, obiecte unicat din sticlă şi ceramică pictate manual. De asemenea, târgul nu îi va ocoli nici pe gurmanzi cărora le-a pregătit ouă din ciocolată fină cu lichior, cremă de fructe cu alune, migdale sau stafide, miere şi produse apiterapeutice, dar și produse cosmetice bio, produse terapeutice şi suplimente alimentare. Cei mici vor găsi la târg jocuri şi jucării creative, puzzle-uri şi modele 3D.

Vedeta Târgului Cadourilor de Florii este expoziţia de obiecte de artă sacră „Scoală-te România Mea”. Pe lângă această expoziție, vor fi organizate cursuri de modelaj în lut, de pictură pe ceramică și demonstraţii de încondeiat ouă care vă vor introduce în arta meșteșugurilor românești.

Târgul va fi deschis între 23 şi 30 aprilie, la Sala Dalles, iar intrarea este liberă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here