Targ de ie romaneasca

0
1027

Dacă nu știai, pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Internațională a Iei (da, internațională) și, cu acest prilej, va avea loc la Galeria Alchemia un târg de 2 zile dedicat acestui obiect tradițional autohton, devenit inspirația multor designeri străini. Între orele 10:00 și 20:00, Galeria Alchemia te întâmpină cu peste 200 de ii  dintre care să alegi.

Minimalismul iei este și principalul său atu, atât în termeni de aspect, cât și de comoditate. Și, pentru că a venit vara, târgul de pe 22 și 23 iunie vine într-un moment perfect pentru a-ți întregi garderoba cu îmbrăcăminte vaporoasă și ușoară.

Pentru eveniment au fost aleși cei mai buni producători de ii din România care lucrează după metode tradiționale, așa că toate iile pe care le vei găsi la târg –  atât modele vintage, cât si modele noi – sunt 100% lucrate manual.

Evenimentul se va incheia duminica noapte, cu o Petrecere de Sânziene începând de la ora 22:00.

Intrarea la Târgul de Ie Românească costă 10 lei

SHARE
Articolul precedentRush (R: Ron Howard, 2013) – Trailer cu Chris Hemsworth
Următorul articolThe Congress
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here