Tanta Agua


Premiera: 06 September 2013
0
592

Lucía (Malú Chouza) trebuie să petreacă o săptămână de vacanţă cu tatăl ei divorţat, Alberto, care este dornic să îi împărtăşească filosofiile sale despre viaţă. Şi, cum o neplăcere nu vine niciodată singură, o furtună face ca piscina hotelului să fie închisă pentru siguranţă.

În timp ce fratele ei petrece timp cu Alberto, timida Lucía se aruncă într-o lume mai captivantă. Ca în majoritatea filmelor de gen, întâlneşte un băiat simpatic, Santiago, care o duce prin împrejurimi pe scuterul său şi care o invită seara în oraş – iesirea însă nu se va termina exact cum spera Lucía.

Debutul regizoral al Anei Guevara şi Leticia Jorge este povestea unei familii formată din indivizi complet diferiţi însă uniţi de turbulenţele emoţionale şi evenimentele din ce în ce mai disperate în care se găsesc. 

Tanta Agua si-a adjudecat deja un numar de premii la mai multe festivaluri internationale de film, printre care Premiul Cine en Construccion la Festivalul de la San Sebastian in 2012, Marele Premiu al Juriului la Festivalul International de Film de la Miami in 2013, cel mai recent primind Premiul Special al Juriului la editia 2013 a Festivalului International de Film Transilvania.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here