Sziget Festival Budapesta – editia 2013

0
601

Pe data de 5 august 2013, Budapesta va deveni pentru o saptamana capitala muzicii live. La inceput doar un simplu festival studentesc local, astazi festivalul implineste 21 de ani, in care s-au adunat peste 1000 de artisti ce s-au dezlantuit pe 60 de scene din insula Obuda, Budapesta. 

In acest an printre cei care vor canta la Sziget se gasesc: Nick Cave and The Bad Seeds, Regina Spektor, Blur, Mika, Franz Ferdinand si Skunk Anansie

Editia 2013 vine cu multe schimbari in bine. Anul acesta, Sziget Festival Budapestava avea si mai multe jocuri de lumini, instalatii si sculpturi, avand drept scop acceptul marelui public nu numai ca un festival de muzica, dar si  ca un produs artistic in sine. 

Plaja Sziget va putea fi folosita, spre deosebire de anii trecuti, de toti doritorii de inot, asa ca nu uitati sa va aduceti costumele de baie. Tot din domeniul noutatilor, Roata Sziget este cu 20 de metri mai mare decat in anii trecuti, masurand in total 60 de metri pentru o placere mai intensa la inaltime. Pe langa muzica, participantii la festival se vor mai putea delecta cu 3 reprezentatii de teatru pe zi, realizate de un teatru al carui nume nu s-a facut inca public, pastrazndu-se surpriza pana in ultima zi. Tot in cadrul evenimentului, Eastern-European Funfair va avea la  a 22a editie ca tematica lumea hippie din anii '60, '70.  

Un alt concept de petrecere din cadrul Sziget Festival Budapesta va fi Colour Party de pe 10 August. Numele petrecerii este dat de fapt de kilogramele de pudra colorata care asteapta sa fie aruncate in atmosfera petrecerii.

Fiecare zi de festival va incepe oficial de la 16.00 si va tine pana la 00.00. Pretul intregului eveniment este de 229 euro cu campare, 199 euro fara acces la camping, iar pe zi este de 45 de euro.   

Galerie video

SHARE
Articolul precedentRobbie Williams – Candy
Următorul articolRobbie Williams live la The Light Cinema
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here