Summer Well


  Cand: 13 Aug - 14 Aug 2011
  0
  594

  In weekend-ul prelungit de la jumatatea lui august (15 august va fi zi libera pentru toata lumea), puteti alege, pe langa Sunwaves Festival de la Navodari, sa stati in Bucuresti si sa va indreptati spre Buftea. Acolo, pe domeniul Stirbey, va fi organizat pentru prima data un festival de muzica. 

  Festivalul va cuprinde in cele doua zile (13-14 august) multa muzica (cantarea la scena principala va incepe de la ora 16:00). Artistii anuntati pentru prima zi sunt alesi pe spranceana: Plan B, Noisettes, Mystery Jets, Graffiti6, Chew Lips. Stilul trupelor tine de o reinterpretare a muzicii soul si a muzicii trupelor anilor '70-'80, cu un feeling cald, fara sa cada in dulcegarii. Imposibil de compus un line-up mai potrivit pentru o zi si o seara de vara.

  Muzica din a doua zi e mai putin accesibila (Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club, Alex Clare), indreptandu-se clar spre indie. Dezavantajul este ca, daca nu apreciati stilul, nu puteti cumpara bilete de o zi, ci trebuie sa luati abonament pentru ambele zile de festival. Nu exista decat aceasta forma de bilet. In paranteza fie spus, biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Orange si online de la easytickets.ro si eventim.ro.

  Pe langa muzica, vei putea sa urmaresti proiectii de documentare, sa vezi expozitii de fotografie, sa faci plaja (organizatorii ne asigura ca nu e nevoie sa venim cu crema de plaja, vor fi toate cele trebuincioase la festival). Bineinteles va fi si food court.

  Descrierea festivalului mi-a lasat impresia ca va fi un pic mai sofisticat, mai groovy, decat B'estfest: incepand cu locul de desfasurare, continuand cu prezenta mai pregnanta a celorlalte arte si terminand cu muzicienii anuntati. Ramane de confirmat in august daca este asa sau nu.

  Locurile de parcare sunt limitate, dar vor functiona linii RATB dedicate.

  Organizatori sunt Orange si Beck'sperience.

  Sursa: www.summerwell.ro

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here