Summer Well Festival 2012

0
618

UPDATE 12 august 2012: Ultima zi de Summer Well s-a anulat din cauza ploii care a facut impracticabil terenul din fata scenei.

Incepand de miercuri, 15 august 2012, ora 12:00, cei care doresc isi vor putea recupera 50% din valoarea abonamentelor de la magazinele de unde acestea au fost cumparate. Cei care si-au cumparat biletele online sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, in functie de reteaua din care biletele au fost cumparate.

Jetoanele cumparate la Summer Well in prima zi vor putea fi preschimbate in zilele de miercuri, joi si vineri (15, 16, 17 august) la sediul organizatorilor, la adresa Intrarea Roma nr.7, Sector 1, 011772, Bucuresti, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Preschimbarea jetoanelor se va putea face si prin intermediul postei – cei care doresc sa trimita jetoanele prin posta sunt rugati sa trimita in avans un e-mail la adresa office@livada.ro in care sa precizeze numele expeditorului, numarul de jetoane si contul bancar in care doresc sa se faca transferul banilor. Pentru orice detalii suplimentare puteti folosi adresele de corespondenta mentionate anterior.

Summer Well, cel mai omogen festival de muzica de la noi, aproape in exclusivitate cu muzica indie si cu sunet britanic are loc pe Domeniul Stirbey in perioada 11-12 august. Locatia e premium, muzica de vacanta, cu dedicatie pentru cei care s-au saturat de beat-urile metalice ale muzicii electro si vor sa asculte voci bune.

Vor canta 10 trupe (in treacat spus cele mai multe au componenta exclusiv masculina), toti cu muzica melodica, relaxata, cu pedigreeThe Stone Roses, Hurts, The Vaccines, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang, Citizens!, Glasvegas, The Big Pink si Zulu Winter.

Noi vom merge in primul rand pentru The Stone Roses, care canta in cea de a doua zi, o trupa semnificativa pentru rock-ul sfarsitului anilor '80 si anii '90, pionieri ai miscarii de rock alternativ Madchester si ai rock-ului psihedelic. Solistul Ian Brown si restul trupei tocmai s-au reunit si merita vazuti si ascultati, macar pentru Fools Gold, melodia funky de pe coloana sonora a filmului lui Guy Ritchie: Lock, Stock and Two Smoking Barrels (o poti asculta mai jos).

In al doilea rand mergem pentru simpatica trupa cu look din anii '70 The Asteroids Galaxy Tour, o trupa daneza creata in 2007 care canta pop psihedelic si acid jazz. The Asteroids Galaxy Tour vor intra pe scena in prima seara.

Trupa are un sunet inchegat, destul de clasic prin folosirea trompetei si saxofonului, specific prin vocea ascutita si nazala a solistei Mette Lindberg. Cel mai important este faptul ca au o muzica "fully entertaining". Cu siguranta ai auzit melodia lor The Golden Age, folosita pentru promovarea serialului Mad Men si intr-o reclama Heineken (vezi videoclipul mai jos).

Pe langa cele doua trupe preferate de noi, sunt de ascultat si The VaccinesWolf Gang si Citizens!. Multi dintre ceilalti artisti din line up au un sunet usor pretentios si gonflat: incepand cu Hurts si terminand cu Glasvegas, Patrick Wolf si The Big Pink.

Pretul abonamentului este de 129 lei.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentOST FEST 2012 – Festival de Rock
Următorul articolSonoChrom Festival 2012
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here