Street Delivery – editia 2013

0
650

Ești pregătit pentru babilonia și nebunia parcă rupte din bazarul turcesc dar cu aer hipstăresc de la Street Delivery din acest an? Noua ediție se va desfășura chiar în acest weekend, când pentru a 8-a oară strada Arthur Verona se va închide pentru jocuri, ateliere, muzica, filme, standuri ale diverselor asociații și graffiti. 

Vineri vor cânta Loungerie II și Subcarpați, printre alte trupe, sâmbătă Norzeatic (live band) , iar duminică Silent Strike și Kazi Ploae. Tot duminică va rula filmul Domestic de la ora 21:00.

Dacă ar fi să alegem câteva dintre evenimentele care se întâmplă la Street Delivery în acest an, cel mai bine sună: Tradiția înainte de trend, Fetișul tău pentru un leu, Zarzavagiu urban, ateliere Creative Arts, Bufoniada, Jocurile copilariei, workshop de caligrafie. Dar sunt mult mai multe.

Poți găsi programul complet din București aici.

SHARE
Articolul precedentPrimul Concert Ana Moura in Romania
Următorul articolLe Plaisir – Crane Shot (Bordelul)
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here