Strada de C’Arte 2013


Cand: 20 Sep - 28 Sep 2013
0
678

Timp de opt zile, între 2028 septembrie, strada Boteanu devine scena celei de-a treia ediții a festivalului cultural în aer liber Strada de C’Arte.

Zona din preajma Bibliotecii Centrale Universitare București (BCU) va găzdui standurile celor mai mari edituri și librării din București, concerte live și lansări de carte la Rampa de Jazz si Poezie, dar și ateliere de modelaj, colaj și desen pentru cei mici.

În cadrul Străzii de C'arte, la BCU vor avea loc Festivalul Ideilor, o serie de dialoguri culturale cu figuri importante venite la festivalul George Enescu, și Bucharest Forum 2013, organizat de Institul Aspen România. De asemenea, în Aulă se vor proiecta filme românești și vor fi jucate piese de teatru, toate cu intrare liberă.

După programul obișnuit, Biblioteca Central Universitară Carol I își va deschide porțile vizitatorilor, organizând o serie de tururi ghidate și expoziții de carte rară.

Pe tot parcursul festivalului, o expoziţie a artistului  Timon Botez va putea fi vizitată la galeria de artă Galateca (str. C.A. Rosetti nr. 2-4), iar în preajma monumentelor istorice vor fi deschise terase efemere cu acces liber la reţeaua wireless.

Pentru mai multe informațiii privind programul festivalului, poți vizita site-ul www.stradadecarte.roEvenimentul il gasesti si pe  Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here