Starbuck


Premiera: 28 June 2013
0
610

Starbuck este o comedie canadiană, povestea unui bărbat în vârstă de 42 de ani cu o viață iresponsabilă care se complică brusc în mod de-a dreptul suprarealist – și nu doar pentru că iubita lui, Valerie (Julie LeBreton),  îi mărturisește că în curând va deveni mamă.

Cu 20 de ani în urmă, pentru a face rost de bani, David (Patrick Huard) s-a numărat printre donatorii unei clinici de fertilizare. În prezent, descoperă că e tatăl a 533 de copii, iar 142 dintre aceștia au intentat un proces pentru a afla indentitatea tatălui lor, cunoscut la clinică sub numele de Starbuck – numele unui taur Holstein care a devenit prin inseminare artificială tatăl a sute de mii de văcuțe în anii '80 și '90.

Alături de prietenul său avocat, el dă în judecată clinica pentru nerespectarea politicii de confidențialitate. Deși câștigă procesul, David decide să își dezvăluie identitatea.

Filmul regizat de Ken Scott, cunoscut mai ales pentru scenariile sale (un singur alt film regizat), va avea premiera în România pe 21 iunie 2013. Apropo de scenarii, povestea lui Starbuck a fost deja cumpărată de Hollywood pentru un remake mainstream.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here