Stand-up cu Pablo Francisco la Sala Palatului

0
731

După o premieră notabilă pentru scena și publicul amator de stand-up comedy din România, venirea lui Eddie Izzard la București, iată că s-a anunțat încă un spectacol de calibru internațional. Comedianul american de origine chiliană Pablo Francisco vine pe 4 noiembrie la Sala Palatului pentru a susține un spectacol din cadrul turneului mondial Live & Kickin' Tour.

Ca mulți alți performeri, Pablo Francisco și-a făcut debutul oficial în stand-up cu un program de 30 de minute în cadrul emisiunii Comedy Central Presents. A fost primul contact al publicului cu talentul comedianului de a imita vocile unor personalități ca Arnold Schwarzenegger, Howard Stern, Keanu Reeves, Michael J. Fox, Jackie Chan, Jimi Hendrix, Christopher Walken, Chris Rock și nu numai.

Pentru a vedea live cum Pablo Francisco alternează rapid între personajele și vocile pe care le interpretează, alături de scenariile ilare pe care le creează pentru ele, ești invitat la spectacolul de pe 4 noiembrie de la Sala Palatului.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 100 și 260 RON și sunt disponibile deja în rețeaua myticket.ro.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentRecomandari pentru weekendul 5-7 iulie 2013
Următorul articolThanks for Sharing
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here