Stand-up cu Eddie Izzard la Sala Palatului


Cand: 29 Apr 2013
Ora:18:00
0
627

Unul dintre cei mai buni stand-up comedians ai generației lui, britanicul Eddie Izzard a inclus România pe lista turneului mondial Force Majeure din 2013. Dacă vrei să vezi în direct umor britanic care se extrage din stilul Monty Python, trebuie neapărat să mergi pe 29 aprilie la Sala Palatului. Turneul Force Majeure debutează în luna martie a acestui an și va ajunge din Europa sau Statele Unite până în Australia, Asia și Africa. 

Eddie Izzard a început cariera în anii '80 prin spectacole de stradă ținute în cartierul londonez Covent Garden. Izzard și-a dus apoi reprezentațiile de stradă în Europa și America, înainte de a-și încerca norocul în localurile din Londra. Talentul lui Izzard a început să fie recunoscut la începutul anilor '90. 

De atunci, Eddie Izzard a reușit să își facă un nume în comedie, din liga Robin Williams sau Jerry Seinfeld. Cel mai cunoscut spectacol al său este Dress To Kill (1998), pentru care a câștigat două premii Emmy

Dacă nu îl știi din stand-up comedy, l-ai putut vedea în filme ca Mystery Men, The Cat's Meow, Velvet Goldmine, Ocean's Twelve și Ocean's Thirteen sau Valkyrie. 

Biletele pentru show-ul de la București vor fi disponibile începând cu data de 9 martie pe www.myticket.ro, dar și în magazinele Diverta și Muzica, Librăria Mihai Eminescu sau la Sala Palatului. Prețurile sunt 80, 100, 125, 150 și 200 RON

Am aflat de venirea lui Eddie Izzard de la punchline.ro.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here