STAGIUNEA DE JAZZ – Overjoyed – Pop Goes Jazz


  Cand: 13 May 2015
  Ora:19:00
  0
  648

  Teatrul Act te invită la o nouă seară de muzică jazz pe 13 mai 2015 de la ora 19:00. Stagiunea de Jazz, proiectul Radio România Cultural și al Orchestrelor și Corurilor Radio continuă cu trioul permanent al stagiunii (George Natsis – pian, Adrian Mircea Falutistu – contrabas și Vlad Popescu – baterie), dar și cu un invitatul Sebastian Burneci (trompetă).

  Agresive ori delicate, pop sau rock, ideea opțiunilor muzicale în diversitatea genurilor și stilurilor migrează jazzy într-o alăturare de titluri alese. Teme importante, care au schimbat cursul muzicii rock conceptuale în anii ’70, precum Money de pe The Dark Side of The Moon (1973), L.P. –ul semnat Pink Floyd sau Hey Joe (1966) în reevaluarea lui Jimi Hendrix, adnotează mai apropiatele Chasing Cars, single-ul de rezistență al celor de la Snow Patrol sau Thinking Out Loud a lui Ed Sheeran.

  Pentru a demonstra forța jazzului de a rafina orice tip de muzică, se vor face rapeluri consecutive, în aceeași formulă de cvartet și la Blackbird (1968) apărut pe vinilul eponim The Beatles sau 50 Ways to Leave Your Lover (1975) de pe albumul Still Crazy After All These Years a lui Paul Simion, la Englishman în New York a lui Sting, la tradiționalul Scarborough Fair, la Stranger în Moscow a lui Michael Jackson, adaptat în tonul tendințelor anilor ’90, sau Overjoyed a lui Stevie Wonder, hook-ul evenimentului de miercuri seara.

  Prețul unui bilet la Stagiunea de Jazz– OVERJOYED– Pop Goes Jazz este 35 de lei.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here